www.tropikabeauty.com
www.tropikabeauty.com
www.tropikabeauty.com
www.tropikabeauty.com
www.tropikabeauty.com

SHIPPING METHOD :


 • PROMOSI DISCOUNT 10% DAN FREE POSLAJU UNTUK BELIAN ONLINE RM50.00 KE ATAS

   


  SEMUA JUALAN ADALAH DENGAN HARGA SEMENANJUNG. Discount 10% tidak termasuk untuk produk promosi.

BEST SELLER PRODUK


Klik gambar produk untuk selanjutnya     CARA BELI ONLINE DI WEB INI

 • Pilih Produk yang dibeli. Klik butang "BELI PRODUK INI" dan ikut arahan mengisi borang order online yang dipaparkan. Pastikan maklumat anda lengkap dan pilih cara bayaran yang betul. Setelah berjaya selesai anda boleh semak email untuk maklumat order dan cara bayaran boleh dilakukan.

 • Info Bayaran juga disediakan bila anda selesai mengisi borang order online. Anda boleh cetak untuk rujukan jika perlu.

 • Setelah membuat bayaran, untuk tindakan segera, kami sangat menggalakkan anda smskan maklumat pembayaran seperti berikut; Order ID, Nama Anda, Nama Bank, Tarikh, Masa dan Amount dibayar ke 012-2366551  /  018-3837273/ 016-2251579  
 • Kami terima bayaran melalui akaun CIMB,  MAYBANK, RHB dan BSN. Anda boleh guna Online Banking, Internet Banking, Mobile Banking, ATM Transfer atau melalui Kaunter Bank.


 • Anda boleh sms ke
  012-2366551  /   018-3837273 jika perlukan no. akaun

U CAN CALL @ WHATAPPS :
018 383 7273
012 236 6551

UNTUK PERTANYAAN PRODUK


PROMOSI TERKINI


Klik gambar untuk beli
Klik gambar untuk beli

Terapi secara natural dengan ramuan herba dan Minyak Kelapa Dara, Terapi Beautiful Skin dan Mahora Neem Soap terbukti berkesan untuk masalah jerawat, jeragat dan bintik hitam dimuka.

Hanya dalam masa 3-7 hari sahaja sudah nampak kesannya.
Anggaran kegunaan adalah 1 bulan untuk 1 set

CARA GUNA :
Cuci muka anda dengan sabun Mahora, Selepas itu tu sapukan seluruh wajah dengan Beautiful skin (sapu dalam jumlah oil yg sedikit sahaja) dengan gerakan melawat arah jam dan gerakan ke atas.
Terapi Oil Teatree (hijau) juga sangat untuk kulit yang terlalu sensitif dan bermasalah ekzema,psoriasis, untuk luka kencing manis yg tak berapa serious. Terapi Oil Teatree boleh bertindak sebagai Antiseptik dan infeksi manakala Beautiful Skin (pink) pula untuk masalah yang tidak terlalu serius seperti jerawat, jeragat dan black head (bintik Hitam)

Beautiful Skin pula untuk masalah yang tidak terlalu serius seperti jerawat, jeragat dan black head (bintik Hitam)


HERBASUCI - Tea  Tree
Therapy Oil  RM59.90
(TIADA STOK)

BELI PRODUK INI 


HERBASUCI - Beautiful Skin (60ml)
RM49.90

BELI PRODUK INI 

TERAPI TEATREE OIL juga dikenali sebagai Melaleuca terbukti mempunyai nilai perubatan serta khasiat kesihatan sangat tinggi. Masyarakat asli timur Australia menjadikan TEATREE OIL sebagai bahan anti septik semulajadi untuk merawat luka, meredakan batuk dan selsema serta mencegah jangkitan kuman pada luka dikulit. Teatree oil kaya dengan bahan antiseptik, antibakteria serta bertindak sebagai agen pembasmi kuman.


MAHORA SOAP Sabun natural istimewa dengan formula Minyak Kelapa Dara, susu Kambing dan neem terbukti berkesan menyembuh luka menghilangkan jerawat, melembabkan kulit yang kering terutamanya kulit wajah, merawat ekzema, kudis, psoriasis serta sesuai digunakan sebagai scrub soap untuk merawat masalah kelemumur.

HERBASUCI - Mahora Soap (50gm) 
RM25.00

BELI PRODUK INI 

BEAUTIFUL SKIN diformulasikan khas untuk membantu dan mencegah kulit kering dan untuk kulit sensitif. Kaya dengan vitamin E yang merupakan antioksidant yang membantu menjaga kulit setiap hari dari kesan persekitaran. Ianya tidak berminyak, cepat meresap.

BEAUTIFUL SKIN OIL ini membantu; 

 • Menghilangkan jerawat, jeragat, panau, sopak kudi serta parut akibat pembedahan atau kemalangan. 

 • Merawat tumit kaki pecah

 • Melembut dan melembabkan kulit muka, badan yang kering.


 • Sesuai digunakan untuk menanggalkan solekan sambil menjaga dan pemulihara kulit dari kesan penggunaan alat solek

 • Menghaluskan kulit wajah anda Sesuai digunakan untuk massage oil yang tidak berangin. Merawat warna kulit yang tidak sekata Membantu masalah kelemumur dan rambut gugur